Alla inlägg den 27 juni 2012

Av natalie bylin - 27 juni 2012 20:24

Nu va de ett tag sen jag skrev här, men va nere i Övik från fredag-söndag. Var på 50 års kalas/midsommarfirande i Angsta där mormor har stuga. R och Hugo va hos hans syster på fredagen. På lördagen så var jag hos mamma och pappa och rensade lite i trädgården, på kvällen gick vi ca 5 km (tro jag). På söndagen for pappa, brorsan och R på fjällräven, utekompaniet och team sportia :) R köpte en rejäl väska. På eftermiddagen for vi 3 till Rs mamma o hennes sambo på middag och lite prat. Sen kom pappa och syrran dit, sen for vi hemåt Umeå :)

På måndagen for syrran, jag och Hugo på staden. Vi käkade lunch på Ronyas, de va smaskigt. Syrran tog kebabtallrik o jag kycklingtallrik :) M köpte skor och sen köpte jag doftljus och ett linne :)

Igår så hade jag tvättid sen städade jag, så de blev att vara hemma på dagen: På kvällen vart de stallet och efter de for jag och M till Maxi för att handla :)

Idag så for vi på stan igen där de blev en brödbox, drägglappar till Hugo, ett linne till från H&M, krokar, pappersklipps och en grej som håller in huden på magen. Nu är R och spelar fotboll och vi ska åka till Maxi en sväng då M vill ha en mjukis ;) Tråkigt nog ska hon åka hem imorgon :( men R får ju snart semester :D wiie!

Nee nu ska jag dra.


Ha de! Kram!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards