Alla inlägg den 18 juni 2012

Av natalie bylin - 18 juni 2012 12:03

På torsdagkväll åkte jag ju som sagt ner till Övik med tåget för att vara med på systers avslutning, vilket va trevligt!

På fredag åkte R ner för att prata med några om jobb på YIT vilket han får om vi vill flytta ner, men de är ett stort steg då Umeå är mer "säkert" vad de gäller jobb och så, men känns som man vill flytta ner för Hugos del och för våran oxå för att få träffa släkten oftare och sådär. Men vi få nog fundera ett tag på hur vi ska göra.

Han kom och hämtade mej och Hugo efter för att fara till hans syster för grillning och skulle se på fotboll (inte jag då ;D) dock gick de inte alls vägen för Sverige..dom åkte ur, men dom hade tydligen spelat bra.

Sovde sedan över där och for hem till mina päron för grillning på lördag eftermiddag och efter de så gick vi ut och gick, var och kollade på dyrhuset som va sålt sen kollade vi även på Rs mammas fasters stuga :) är himla fint där ute. Vart en promenad på 7.7 km :O!!! Och igår innan badet, där mamma, mina syskon, 2 av mina kusiner, moster, jag och Hugo umgicks, så gick mamma och jag 3.4 km :)

Hugo somnade när vi satt i lilla söderhavet och sedan gick vi till en större bassäng, Hugo tyckte de va himla kul att simma och bada även om de va lite kallt från början ;)

Efter badet följde moster och kusiner med hem till mamma och pappa för att äta middag. Jag och Hugo skulle med tåget hem kl 20.20 dock va de inställt så de vart att åka ersättningsbuss istället -.- efter då drygt 1.5 timme på bussen så for vi hem och jag hade kokat vatten för natten, Hugo o R hade lagt sej och jag märkte då att maten va slut (!!) och klockan va då nästan halv 12. Så ilade iväg på statoil, men där hade dom såklart inte mat..inte heller okq8 då jag ringde på haga (dom hade stort utbud sa hon i kassan på statoil).

Så vart bara till att fara hem och hämta Hugo för att sen fara ner till Övik igen..då jag lämnat mat hos mamma och pappa. Jag låg bakom en långtradare hela vägen ifall de skulle hoppa ut något i vägen så fick den ta smällen (mindre risk att vi råkar ut för något). De va typ jag, långtradarna och cirkusen efter vägen. Nu sitter jag här i bursjö och skriver ska snart åka hemåt då jag ska till stallet ikväll :)


Hoppas alla har en bra start på veckan.

kramkram!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards