Alla inlägg den 14 juni 2012

Av natalie bylin - 14 juni 2012 16:03

Skrev nyss ett helt inlägg men när jag skulle ladda upp står de "felaktig kontrollsumma" va fan menas med de???!

Men har iaf vikt tvätten, packat o Hugo äter nu med. Väntar bara på att R ska komma hem från jobbet, vilket han borde göra strax då de är 1.5-2 km dit han jobbar.

Blir nog smörgåstårta till middag idag med då den mest troligt inte klarar sej till söndag xD haha!

Nee ha en bra torsdag.


kram!

Av natalie bylin - 14 juni 2012 13:48

Just nu sitter jag på balkongen och lillen sover. Solen börjar titta fram oxå, va mulet i morse när jag var till affären.

Snart ska jag börja vika tvätten som jag tvättade igår ;) mindre kul de, men de är bra om de ser okej ut när jag lämnar hemmet ikväll (så mkt kan ju inte R stöka ner innan han far ner imorgon ;D haha!) R få oxå bestämma om katterna, jag ställer väl fram de som ska med imorgon. Babysittern behöver vi iaf inte ta med då jag ska köpa en i övik ikväll som jag hittat på öviksbasarn :) Skönt att kunna ha en nere i Övik så man slipper ta så mkt packning med oss, vi som har sååå stor bil xD hehe!

Nee vika tvätt så jag kan återgå till balkongen sen :)


Kommentera gärna :D

kramkram!

Av natalie bylin - 14 juni 2012 12:01

Det va lite halv panik i morse då ersättningen endast räckte till natten, men jag hann gå och köpa innan han ville ha mat ;) skönt de ! Snart ska jag väl packa de mest nödvändiga och sen få Rickard ta de andra i bilen imorgon då han åker ner för han ska prata med YIT imorgon, bara PRATA. Tro att vi stannar tills söndageftermiddag :) Då måste katterna kanske med ;P Min syster ha ju avslutning imorgon och de är ju trevligt. Jag och Hugo ska åka med tåget 18.40 då jag ska ut till stallet innan :) blir kul att mocka igen! Ha saknat att vara i stallet :)


Kramkram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards